Carrer way

Please Wait.....

ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

Η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων και resort GRECOTEL διοργανώνει ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ για τα άτομα που αναζητούν εργασία στον Τουριστικό Κλάδο.

Διαβάστε αναλυτικά

Ανοιχτή Ημέρα Καριέρας συνδιοργανώνει η CareerWay Συμβουλευτική με τα Ξενοδοχεία MarBella Collection, στην Άρτα, την Πρέβεζα και το Αγρίνιο, για παρουσίαση των νέων θέσεων εργασίας στα Ξενοδοχεία.

Διαβάστε αναλυτικά

Στις 27 Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το πρώτο από τα νέου τύπου προγράμματα του Υπουργείου Εργασίας και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης

Διαβάστε αναλυτικά

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις τελευταίες 600 θέσεις του προγράμματος δημιουργίας 7000 νέων θέσεων εργασίας για ανέργους 30 ετών και άνω στις Λιγότερο Αναπτυγμένες Περιφέρειες της χώρας (Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας), με έμφαση σε μακροχρόνια ανέργους και ανέργους 50 ετών και άνω.

Διαβάστε αναλυτικά

Έως την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 οι αιτήσεις για την απασχόληση 115 ατόμων (ΣΟΧ) στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ

Διαβάστε αναλυτικά

Η νέα δράση ενισχύει τις επιλέξιμες επιχειρήσεις, οι οποίες αντιμετωπίζουν ανεπαρκή ρευστότητα, αλλά υφίστανται επίσης σημαντική οικονομική ζημία, λόγω των συνεχιζόμενων επιπτώσεων από τα μέτρα για τον περιορισμό της έξαρσης της νόσου COVID-19. Η Δράση παρέχει στοχευμένη δημόσια στήριξη για τη διατήρηση της συνέχειας της οικονομικής τους δραστηριότητας.

Διαβάστε αναλυτικά

Η Δράση αφορά στην ενίσχυση Αυτοαπασχολούμενων Λογιστών – Φοροτεχνικών, καθώς και Νομικών Προσώπων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, προκειμένου να ανταποκριθούν άμεσα σε ανάγκες ψηφιακού εκσυγχρονισμού τους, λόγω των διευρυμένων και διαρκών αναγκών χρήσης ψηφιακών εφαρμογών για την παροχή των υπηρεσιών τους.

Διαβάστε αναλυτικά

Ξεκινάει την Τετάρτη 16 Μαρτίου η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τη συμμετοχή στην προκήρυξη 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ με γραπτό διαγωνισμό.

Διαβάστε αναλυτικά

Ξεκινάει την Πέμπτη 10 Μαρτίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη 2Κ/2022.

Διαβάστε αναλυτικά

Εκδόθηκε τροποποίηση της Προκήρυξης 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση 1.468 μόνιμες θέσεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης»

Διαβάστε αναλυτικά

Ανακοινώθηκε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων στα ΚΠΑ2 και τα Γραφεία Εργασίας Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων του ΟΑΕΔ, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

Διαβάστε αναλυτικά

Την πρόσληψη 155 υπαλλήλων προωθούν ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Λάρισας

Διαβάστε αναλυτικά

Η CareerWay Συμβουλευτική παρέχει εξειδικευμένα Βιωματικά Σεμινάρια σε επιχειρηματίες που στοχεύουν στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη με απώτερο στόχο την επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής τους! Μέσα από εξειδικευμένα θεματικά αντικείμενα κατάρτισης, επιδιώκεται η ισχυρή διαφοροποίησή τους από τον ανταγωνισμό καθώς και η ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων (διοίκησης, ηγεσίας, διαπραγμάτευσης κ.λπ. ) απαραίτητων για να μας οδηγήσουν στο υψηλότερο βάθρο της επιτυχίας!

Διαβάστε αναλυτικά

Στόχοι της δράσης είναι Α. Η αποκατάσταση, διατήρηση και ενίσχυση των οικοσυστημάτων που συνδέονται με τη γεωργία με την εξοικονόμηση ύδατος μέσω της μείωσης της ποσότητας που αντλείται από τα υπόγεια ή επιφανειακά υδατικά συστήματα, Β. Η προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων μέσω της αύξησης της αποδοτικότητας χρήσης ύδατος με την εισαγωγή προηγμένων αρδευτικών συστημάτων στη γεωργία, Γ. Η βελτίωση του περιβαλλοντικού προφίλ των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και η άμβλυνση των επιπτώσεων στην κλιματική αλλαγή μέσω της βελτίωσης της διαχείρισης του ύδατος και Δ.Η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των βιώσιμων ελληνικών γεωργικών εκμεταλλεύσεων μέσω της ενίσχυσης επενδύσεων ώστε να εκσυγχρονιστούν.

Διαβάστε αναλυτικά

Η επιχείρηση MORENA SPAIN (Εμπορικό κατάστημα ενδυμάτων - υποδημάτων) και έδρα την Άρτα, αναζητά άτομο για part-time απασχόληση με την ειδικότητα της "Πωλήτριας".

Διαβάστε αναλυτικά

Η εταιρεία ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΆΡΤΑΣ αναζητά άτομο για εργασία με την ειδικότητα ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Διαβάστε αναλυτικά

;