Carrer way

Please Wait.....

Ανακοινώσεις

5+1 TIPS ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

5+1 TIPS ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Πως θα βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στην πολυπόθητη θέση στο Δημόσιο; Η Careerway παρουσιάζει 5+1 βασικές προϋποθέσεις που θα σε βοηθήσουν.


Καθώς αναμένουμε τις νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ που έχει ανακοινωθεί ότι θα προκηρυχθούν στο προσεχές μέλλον, η CareerWay σας καθοδηγεί για να αποφύγετε «λάθη» θα σας κοστίσουν την πολυαναμενόμενη θέση στο δημόσιο.

Μέσα από την πολυετή, εξειδικευμένη εμπειρία μας στη διαχείριση των προκηρύξεων ΑΣΕΠ έχουμε καταγράψει και σας παρουσιάζουμε TIPS για την ορθή υποβολή της αίτησης σας!

  • Ορθή ανάγνωση της σχετικής προκήρυξης ΑΣΕΠ! Πολλές φορές τα σημαντικά είναι στα «μικρά γράμματα», οπότε φροντίστε να ενημερωθείτε για όλες τις πληροφορίες που σας δίνει η εν λόγω προκήρυξη χωρίς να θεωρήσετε τίποτα «ασήμαντο» ή και αυτονόητο.

  • Προσεκτική συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης! Να συμπληρώνετε σωστά το ηλεκτρονικό έντυπο της αίτησης καθώς έχει αποδειχτεί ότι οι περισσότερες ακυρώσεις των αιτήσεων έγιναν λόγω λαθών στην συμπλήρωση της αίτησης.

  • Να μην δηλώνετε στοιχεία που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε έστω με κάποια βεβαίωση ή αποδεικτικό μέσο. Δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν θα πάρετε μόρια για τα στοιχεία που δηλώνετε και στην χειρότερη των περιπτώσεων η αίτηση σας θα ακυρωθεί και θα χαρακτηριστεί ως ψευδής.

  • Να μην υποτιμάτε τις μικρές προκηρύξεις τύπου ΣΟΧ που βγαίνουν διότι αυτές οι προκηρύξεις είναι που θα σας δώσουν την πολυαναμενόμενη εμπειρία που χρειάζεται στον ΑΣΕΠ.

  • Να μην δηλώνετε μόνο τα μεγάλα αστικά κέντρα με την προϋπόθεση ότι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες. Πιστέψτε μας, στις μικρότερες πόλεις οι πιθανότητες είναι αρκετά μεγαλύτερες, εκτός από αυτές φυσικά από που ζητάνε εντοπιότητα.

Τέλος, επειδή η κάθε προκήρυξη χρήζει ιδιαίτερης σημασίας η CareerWay συνιστά την υποβολή της αίτησης από κάποιον ειδικό που να γνωρίζει πώς να χειριστεί την κάθε περίπτωση.

Η CareerWay εγγυάται για την ορθή υποβολή της αίτησης καθώς αναλαμβάνει για εσάς όλη την διαδικασία που περιλαμβάνει η κάθε αίτηση του ΑΣΕΠ για μια θέση στο δημόσιο, καθώς και τη συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα επιλογής θέσεων!

Με εκτίμηση,
Κλεανθίνη Σχίζα
Υπεύθυνη Προβολής & Διαφήμισης