Carrer way

Please Wait.....

Blog

Προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 158 θέσεις

Προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 158 θέσεις

Προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 158 θέσεις

Ξεκινούν σήμερα, Παρασκευή, 24 Ιουνίου, οι αιτήσεις  συμμετοχής στην προκήρυξη του ΑΔΜΗΕ για την πρόσληψη 158 ατόμων, στους νομούς Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Έβρου, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Λάρισας. Οι 158 προσλήψεις θα υλοποιηθούν από τον ΑΔΜΗΕ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων των παραπάνω περιοχών, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ), συνολικής διάρκειας 8 μηνών. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, από την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 έως και την Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη του ΑΔΜΗΕ αφορούν προσωπικό κατηγορίας Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ). 

Ορισμένες  από τις 158 θέσεις του ΑΔΜΗΕ αφορούν στις εξής ειδικότητες: ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Μηχανικοί Αναλυτές – Προγραμματιστές, ΠΕ Πτυχιούχοι Διοικητικοοικονομικοί, ΤΕ Υγειονομικοί Επισκέπτες Υγείας, ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων.

Δείτε αναλυτικά όλες τις ειδικότητες της προκήρυξη ΕΔΩ.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προκηρύξεις, τις θέσεις και τις ειδικότητες μπορείτε να μας καλέστε στο 2681024727 ή να μας επισκεφθείτε στο γραφείο μας στην διεύθυνση Νικολάου Σκουφά 140 (άνω του εμπορικού καταστήματος Nemesis).