2 Εργασίες | 49 Βιογραφικά | 13 Επιχειρήσεις
Slide background

Γιατί το δρόμο τον φτιάχνεις βαδίζοντας

Η επαγγελματική ανάπτυξη του ατόμου αποτελεί μια διαδικασία δια βίου μάθησης,
η οποία ωθεί το άτομο να αναπτύσσεται – εξελίσσεται συνεχώς, επιδιώκοντας την
προσωπική του ευτυχία. Η CareerWay σε υποστηρίζει στο να βρεις ή και να
δημιουργήσεις το δικό σου επαγγελματικό μονοπάτι..

Slide background

Επαγγελματική Συμβουλευτική – Διαχείριση Σταδιοδρομίας

Η CareerWay παρέχει τη δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης
και προσωπικής ανάπτυξης μέσω της Συμβουλευτικής Επαγγελματικού
Προσανατολισμού και την Επαγγελματική Κατάρτιση.
Ενημερωθείτε σχετικά εδώ (κλικ στην αντίστοιχη υπηρεσία)

Περισσότερα

Slide background

Ευκαιρίες καριέρας

Η CareerWay παρέχει έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση για όλες
τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας στην Ήπειρο αλλά και στην
ευρύτερη εγχώρια αλλά και διεθνή αγορά εργασίας. Γίνε τώρα μέλος
και επωφελήσου δωρεάν τις υπηρεσίες εύρεσης εργασίας.

γίνε μέλος

Slide background

Δικτύωση/ Συνεργασία

«Το όλον είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του».
Αριστοτέλης (384 – 322 π.Χ.),

Slide background

Η δική σας γνώμη

Η CareerWay Συμβουλευτική δίνει «βήμα» σε όλους τους πολίτες,
επιχειρήσεις και οργανισμούς να εκφράσουν τη γνώμη τους σε θέματα
που αφορούν την απασχόληση, την επιχειρηματικότητα, πολιτιστικά
θέματα και οτιδήποτε άλλο αφορά τον τόπο στον οποίο ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.

Περισσότερα

Slide background

ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ

«Η ευτυχία δεν είναι κάτι έτοιμο. Προέρχεται από τις δικές σου ενέργειες»

H Εταιρεία

Η CareerWay ιδρύθηκε στις αρχές του 2014, με έδρα την περιοχή της Άρτας και δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η δράση της συνδέεται με έννοιες όπως επιχειρηματικότητα, εργασία, επαγγελματική ανάπτυξη, συνεχιζόμενη κατάρτιση, εργασιακή ικανοποίηση, ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, επιχειρησιακή στρατηγική, εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα, έννοιες στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους και με κοινό στόχο την ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Απώτερος σκοπός της CareerWay αποτελεί η ενίσχυση της επιχειρηματικής δράσης των τοπικών επιχειρήσεων, εισάγοντας στην επιχειρησιακή τους στρατηγική τις έννοιες “Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού”, “Ποιότητα προϊόντων/ υπηρεσιών” και  “Απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη”.

Παράλληλα, στόχος της CareerWay είναι να αποτελέσει το πιο σταθερό, αξιόπιστο και ποιοτικό εργαλείο εύρεσης εργασίας, τόσο για την περιοχή της Άρτας όσο και της Ηπείρου γενικότερα. Η σύζευξη της αγοράς εργασίας έχει διπλό όφελος τόσο για τη μείωση της ανεργίας και την αύξηση της οικονομίας όσο και για την τοποθέτηση ικανών ατόμων στις κατάλληλες θέσεις επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό ανάπτυξη των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση δημιουργία νέων θέσεων και οικονομική ευημερία στον τόπο μας.

Τέλος, πεποίθησή μας αποτελεί η ανάγκη για συνεχιζόμενη εκπαίδευση- κατάρτιση του εργατικού δυναμικού της περιοχής (άνεργοι, εργαζόμενοι, επαγγελματίες, επιχειρηματίες), η οποία στηρίζεται σε εξειδικευμένη γνώση, συνυφασμένη με τα νέα οικονομικά- κοινωνικά- επιχειρηματικά δεδομένα, ανοίγοντας νέους πνευματικούς- επαγγελματικούς ορίζοντες στους εκπαιδευομένους.

image3

Τα όραμά μας

Όραμα μας αποτελεί η δημιουργία μιας νέας επιχειρηματικής φιλοσοφίας και κουλτούρας, στην οποία λαμβάνουν μέρος τα εξής:

  • Στροφή του επιχειρηματικού κόσμου σε ένα νέο, υγιές ανταγωνιστικό και προσοδοφόρο επιχειρηματικό περιβάλλον, το οποίο υιοθετεί και εφαρμόζει πολιτικές που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο, το περιβάλλον, τον καταναλωτή, την κοινωνία.
  • Ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ατόμων που αναζητούν εργασία, θέτοντάς τους κατάλληλους για τις νέες, αναδυόμενες θέσεις εργασίας της αγοράς
  • Δυνατότητα σύζευξης της αγοράς εργασίας (προσφορά – ζήτηση) μέσω της έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης προς τα ενδιαφερόμενα μέρη (επιχειρήσεις/ οργανισμοί/ άνεργοι/ άτομα που αναζητούν αλλαγή εργασίας)

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η ομάδα των ανθρώπων που απαρτίζουν την CareerWay αποτελείται από στελέχη, κατάλληλα καταρτισμένα στα καθήκοντά τους, αλλά κυρίως από ανθρώπους που ενστερνίζονται τη φιλοσοφία της εταιρείας και επιθυμούν από κοινού να συνεισφέρουν στο όραμα της εταιρείας. Ο επαγγελματισμός, η εξειδίκευση, το υψηλό μορφωτικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι κάποια από τα βασικότερα στοιχεία των ανθρώπων της ομάδας μας.

Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής εκπαίδευση των στελεχών της και η δυναμική αύξηση της ομάδας με νέα στελέχη, τα οποία θα προσφέρουν το κάτι νέο και διαφορετικό σε αυτή μας την προσπάθεια.

Ενημερωθείτε για το εταιρικό προφίλ της CareerWay εδώ.

.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ CAREERWAY

Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της CareerWay, προωθήστε μας το Βιογραφικό σας Σημείωμα και μια Συνοδευτική Επιστολή εδώ, με τίτλο «Ευκαιρίες καριέρας στην CareerWay», το οποίο και θα αξιολογηθεί σε πιθανή θέση εργασίας εντός της εταιρείας.

Constracted by Imago Design . Copyright Career Way.